Interieuradvies

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je eigen woning een frisse uitstraling geven? U bent van harte welkom om een afspraak te maken met onze interieurstyliste.

Voor ieder budget een interieuradvies op maat in Gouda

Interieuradvies op maat Gouda

Onze ervaren styliste kan u verder op weg helpen, door middel van vragen te stellen, zoals bijvoorbeeld:

  • Welke vloer is geschikt voor u en voor u gezin?
  • Welke materialen passen bij u en bij uw meubels?
  • Welke kleur wilt u op de muur, wilt u behang of toch liever stuc?
  • Hoe zet ik mijn meubels neer?
  • Welke stijl wil ik in mijn woning?

Zoveel vragen en vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. In Gouda vindt u misschien uw juiste interieur! Parket Specialist Gouda helpt u graag verder, voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons 0182-581363! 

Een paar woorden van onze styliste Marianne

Het creëren van een “thuis”gevoel kan een behoorlijke klus zijn. De aankoop van een mooie vloer is daar een belangrijk onderdeel van. Parket Specialist Gouda heeft een passie voor vloeren en met de uitgebreide kennis en vakkundige legservice bent u hier dan ook aan het juiste adres!

Na jaren voor de Bijenkorf als etaleur te hebben gewerkt merkte ik dat mijn passie vooral ligt bij het inrichten van een woning en tegenwoordig heb ik als zelfstandig interieurstyliste al meerdere ruimtes om mogen toveren in sfeervolle ruimtes met een warm “thuis”gevoel.

Het was voor Mireille en mij een logische stap om onze krachten te bundelen. Bij het uitzoeken van een mooie vloer kunt u dus nu ook antwoorden krijgen op vragen m.b.t. uw woonwensen.

Wellicht twijfelt u over de kleuren bij een bepaalde vloer of bent u niet helemaal zeker over de inrichting van de woning. Ik wil graag mee denken en wellicht komen we samen tot mooie ideeën.

Heeft u vragen of advies nodig? Kom langs in onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag!