Parketvloer schuren

Wilt u uw parketvloer schuren? Parket Specialist Gouda is de Specialist op het gebied van stofvrij schuren van houten vloeren. Wij geven uw vloer weer een nieuwe uitstraling. De huidige afwerkingsmethoden zijn talrijk en maakt het onderhoud van uw vloer ook makkelijk. Tegenwoordig wordt dit stofvrij uitgevoerd.

Krassen, deuken en vlekken zullen wij mogelijk weg kunnen werken. Oude parketvloeren, die al jaren liggen, kunnen ook weer opgeknapt worden. Onze parketteurs restaureren deze vloeren met zorg en leveren een knap staaltje vakmanschap. De belangrijkste voorwaarde is dat er genoeg hout op zit!

Wilt U uw parketvloer zelf schuren of laten schuren?

Als wij uw parketvloer moeten schuren? Doen wij dit door middel van de vloer stofvrij te schuren. Wij komen langs om de vloer te bekijken en wanneer de toplaag dik genoeg is, kunnen wij de houten vloer schuren. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om uw houten vloer af te werken. U kunt kiezen voor een andere afwerklaag, zoals lak of olie. Hierdoor kunt u uw houten vloer een nieuwe look geven. Bij een eiken vloer kunt u ook nog kiezen voor een kleurolie.
Parket Specialist Gouda adviseert u graag hierover. Wij kunnen bij u langs komen of u kunt meerdere voorbeelden meenemen naar huis, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Nieuwste schuurtechniek

Wij krijgen vaak de vraag over het stof bij het schuren? Het schuren van de parketvloer doen wij door middel van de nieuwste technieken: stof arm. U hoeft dus niet bang te zijn, dat u na renovatie uw hele woning schoon hoeft te maken. Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe vloer. En in de meeste gevallen is het, tegen vele verwachtingen in, zeker nog mogelijk om de parketvloer te schuren. Uit ervaring weten we dat een parketvloer zo’n 4 tot 5 keer geschuurd kan worden.

Finishing Touch van uw parketvloer

Schuren van uw parketvloer geeft de finishing touch. Dit doen wij door vakkundig de randafwerking te plaatsen.
Met sfeerplinten kunt u uw interieur een luxe uitstraling geven. De witte plinten zijn voorgegrond of voorgelakt in RAL 9010, RAL 9001, Ral 9016 en zelfs in zwart en grijs. Wilt u uw plint zelf een kleur geven, dan is dit ook mogelijk! Plinten zijn er in verschillende uitvoeringen en hoogtes, waarbij u in onze showroom de verschillende mogelijkheden kunt bekijken.

U kunt gratis een vloerinspectie aanvragen. Wij informeren u vrijblijvend over uw vloer en de uitstraling van uw vloer. Wij komen graag bij u langs!

Heeft u vragen of advies nodig? Kom langs in onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag!