Home

Wij leveren ook vloerverwarming onder uw vloer! Voor meer informatie kom gauw een keer langs in onze showroom

De vakantieperiode is weer in aantocht! Wij zijn gesloten vanaf 11 juli t/m 9 augustus 2024. Mocht u vragen hebben of aanvragen willen doen, kunt u deze via de mail info@parketspecialistgouda.nl doen. Ook gedurende de vakantieperiode staan wij u te woord.

Op woensdag en vrijdagen is de winkel gesloten, maar werken wij gewoon door. U kunt altijd een afspraak plannen op 0182-581363 of een mail sturen op info@parketspecialistgouda.nl

Vloeren

Bij ons kunt u terecht voor de volgende soorten vloeren

Hout is duurzaam en gaat heel goed samen met vloerverwarming. Houten vloeren vervelen nooit en daarom is dit de een van de meest populaire vloerbekleding van dit moment!

Zelfs na jaren worden houten vloeren nog mooier.

Parket

Lamelparket

PVC

Laminaat

Over Ons

Parket Specialist Gouda

Parket Specialist Gouda is een echt familiebedrijf, dat al meer dan 25 jaar garant staat voor vakmanschap en betrouwbaar advies op gebied van vloeren.

Assortiment

Wat wij ook kunnen betekenen voor u

Naast ons grote assortiment aan vloeren van topkwaliteit verkopen wij ook producten voor het onderhouden van uw vloer. Daarnaast leveren wij ook diensten zoals interieuradvies en reparatie.

Producten

Wij verkopen onderhoudsproducten, vloerverwarming en overige producten voor uw vloer.

Diensten

Wij leveren verschillende diensten zoals reparatie, interieuradvies en het schuren van uw vloer.

Wat zeggen onze klanten?

Socials

Inspiratie nodig? Volg ons op Pinterest of Instagram!

Parket Specialist Gouda blijft op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloeren. Wilt u ook op de hoogte blijven of bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Volg ons dan op Pinterest of Instagram.

Contact

Vragen? Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer. Heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op, maak een afspraak of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!