Vloeren

De laatste jaren is de belangstelling in houten vloeren toegenomen.

Een houten vloer leeft! Dit is wat wij vaak horen van onze klanten. Geen een houten vloer is hetzelfde, elke houten vloer heeft zijn eigen tekening. Een houten vloer heeft een karakter en brengt warmte en sfeer in uw woning. U brengt de natuur binnen! 

Houten vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals maple, afzelia, kambala, panga panga, merbau, beuken. De meest populaire houtsoort is natuurlijk Eiken. U heeft een ruime keuze als u kiest voor een vloer van Parket Specialist Gouda. U kunt kiezen uit de verschillende patroonvloeren, zoals, visgraat, stroken, hongaarse punt etc.

Vloeren

Bij ons kunt u terecht voor de volgende houten vloeren

Hout is duurzaam en gaat heel goed samen met vloerverwarming. Houten vloeren vervelen nooit en daarom is dit de een van de meest populaire vloerbekleding van dit moment!

Zelfs na jaren worden houten vloeren nog mooier.

Parket

Lamelparket

PVC

Laminaat


HOUT LEEFT!

Bent u benieuwd welke vloer het beste bij u past in uw woning? Parket Specialist Gouda heeft een groot assortiment in houten vloeren. U kunt kiezen tussen de verschillende houtsoorten.

U kunt uw houten vloer geheel naar uw eigen smaak samenstellen. De planken kunnen in verschillende breedtes geleverd worden van 14 tot en met 26 cm breed. De planken kunnen ook in visgraat gelegd worden.

Daarnaast kunt u kiezen tussen de verschillende sorteringen van rustiek tot rustig met een bis of premier sortering.

De vloer kan worden voorzien van een velling en daarnaast kunt u de vloer laten roken, schaven, borstelen of verouderen.

U kunt daarnaast ook nog kiezen tussen de verschillende afwerkingen, zoals olie, hardwax of lak.

Bij het plaatsen van een nieuwe vloer letten wij altijd op de kleinste details. Dit maakt een vloer helemaal af. En kunt u weer jaren genieten!

Graag willen wij u rondleiden en hopen dat wij u te kunnen inspireren. In onze showroom verkopen wij onder andere parket van Lieverdink, Hollandsche vloeren en ons eigen huismerk wat geproduceerd wordt in Zuid-Holland. Wij noemen deze vloeren de Goudse Vloeren.

Kwaliteitsvloeren

Wij verkopen vloeren van hoge kwaliteit.
Ons assortiment bestaat uit vloeren van de volgende merken:

Socials

Inspiratie nodig? Volg ons op Pinterest of Instagram!

Parket Specialist Gouda blijft op de hoogte van de laatste trends op het gebied van vloeren. Wilt u ook op de hoogte blijven of bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe vloer? Volg ons dan op Pinterest of Instagram.

Contact

Vragen? Kom langs in onze winkel of neem contact op!

Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer. Heeft u vragen? Neem telefonisch contact met ons op, maak een afspraak of kom langs in onze showroom. Wij staan u graag te woord!