Lamelparket

Lamelparket is een verzamelnaam voor houten vloeren. Deze zijn samengesteld uit meerdere lagen. De opbouw van het lamelparket bestaat uit een massief houten laag op multiplex verlijmd. Deze planken worden ook wel Duoplank of Multiplank genoemd. De vloeren hebben een sfeervolle en warme uitstraling.

Wij maken uw lamelparket vloer op maat

U kunt bij Parket Specialist Gouda uw parketvloer helemaal op maat laten maken. Lamelparket planken kunnen in verschillende breedtes (18 cm tot en met 26 cm breed) geleverd worden. U kunt ook kiezen voor een patroon vloer, zoals een visgraatvloer, ook deze is in verschillende maten verkrijgbaar.

Wij kunnen de vloeren in verschillende sorteringen leveren, van bijvoorbeeld zeer rustiek tot een prachtige select uitvoering, zonder knoesten. De volgende behandelingen zijn mogelijk:

- Verouderen
- Borstelen
- Roken

Ook kan de vloer voorzien worden van een vellingkantje of V-groef. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren olie, van White wash tot zwart gebeitst. Alles is mogelijk en u kunt zelf de keuze maken!

Voordelen van Lamelparket:

- Zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling
- De werking van lamelparket is door de gelaagde samenstelling nihil
- Duurzaam
- Zowel zwevend en verlijmd te plaatsen

Onze showroom

Om uw keuze makkelijk te maken, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Zodat u een goede keuze kunt maken. In onze showroom verkopen wij de volgende merken Boen, Hollandsche vloeren, ons eigen huisassortiment en de Q2 vloeren van Lieverdink.

Heeft u vragen of advies nodig? Kom langs in onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag!