Parket

Er is de laatste jaren veel meer interesse gekomen in de traditionele parketvloeren. Parket Specialist Gouda speelt hier ook zeker een rol in. Wij zijn de grootste parket, laminaat, lamelparket en pvc vloerenspecialist in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Boskoop, Stolwijk, Haastrecht en Bodegraven.

Enerzijds ziet men dat er een grote ontwikkeling is op compleet afgewerkte en eenvoudig te leggen vloeren, anderzijds is er een sterke toename in de traditionele vloeren. Traditioneel betekent eigenlijk ambachtelijk gelegd. Vloeren worden verlijmd en genageld op spaanplaat of op mozaïek. Deze laatste is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Er zijn verschillende manieren van leggen, vele soorten legpatronen en de wijze van de afwerking etc. Alle vloeren zijn unieke vloeren, de parketteur geeft er als het ware zijn handtekening op.

In traditioneel parket is een groot assortiment, zoals houtsoorten maar ook verschillende patronen

Er zijn zoveel verschillende houtsoorten in het traditionele parket. Van het zeer populaire eiken tot hardhouten vloeren zoals Merbau, Afzelia, Kambala of Kersen. De houtsoorten zijn verkrijgbaar in tapis (stroken), visgraat of verschillende patronen.

U heeft een ruime keuze bij Parket Specialist Gouda. Zie voor de verschillende legpatronen de Parketnavigator.

Parket Specialist Gouda is aangesloten bij Parket en Vloerverwarming, op de website kunt u als consument alle informatie vinden inzake vloerverwarming,  zie https://vloerverwarmingenparket.nl/

Voorbeelden van traditionele vloeren:

- Tapis parket
- Verouderd parket
- Mozaïek parket
- Bourgogne parket
- Bamboe parket

Voordelen traditioneel parket:

- Werkt niet of nauwelijks
- Afwerking naar keuze
- Minimaal loopgeluid/ stille vloer
- Grote keuze in houtsoorten en legpatronen
- Zeer lange levensduur
- Bij uit-/of aanbouw aan te helen
- Te leggen op vloerverwarming/ vloerkoeling (niet alle parketvloeren zijn mogelijk iom Parket Specialist Gouda) Voor meer informatie kijk hierboven!

Traditioneel Parket van topkwaliteit!

Wij verkopen parket vloeren van onder andere de volgende topmerken:

Heeft u vragen of advies nodig? Kom langs in onze winkel of neem contact op. Wij helpen u graag!